Det Store Dummyslaget 2017

Søndag 29. oktober går Det Store Dummyslaget på nytt av stabelen på jordene til den vakre gården Sundby Vestre på Ås i Akershus. Det vil bli ulike markerings- og dirigeringsoppgaver på to ulike nivå, en for begynnere og en for viderekommende. Det vil også være en prøvepå klasse for de aller ferskeste, der det er lov å benytte godbiter.

 

En uoffisiell Working Test for hvem? 

 

Det Store Dummyslaget er en genial mulighet for deg som ønsker å:

 

  • Massere konkurransenervene i forkant av høstens offisielle prøver
  • Konkurrere side om side med retrievere og andre vannapporterende hunderaser
  • Ha et mål å jobbe mot
  • Teste hva en Working Test er
  • Ha en trivelig dag i hundens ånd i et uformelt og hyggelig miljø

Alle vannapporterende hunderaser er velkommen. Det er også du som ikke har gått på kurs hos meg tidligere.

Dommere og bedømming

Dommerne har ikke dommerutdannelse, men kjenner reglementet godt og har lang prøveerfaring. De dømmer etter det offisielle reglementet for Working Test som du finner her.

Dommerne er:

 

Anita Galtung Nilsen

Mitt navn er Anita Galtung Nilsen og jeg er har 3 hunder som jeg trener aktivt med. Eldste hunden, Samba, er ei blanding på 11,5 år som innehar tittelen LP elit i Sverige og som også går rally elite. Jeg har også to golden retrievere, far og sønn. Emil (NORD LCH N RL CH) er nå blitt 8 år og han har gått LP, rallylydighet og NBF spor. Nå holder han mest på med jaktprøver. Han går i elite både på b-prøver og working tester. Han har også vært med på lag for nordisk i 4 år. Sønnen RL1 RL3 Darwin på 2 år går rallylydighet og på jaktprøver. Darwin går i åpen klasse på b-prøver og working tester. Alle mine tre hunder er med når det trenes jakt. Samba elsker å lete etter dummier, men her kommer det gjerne flere inn enn en, og ofte så har det vært byttet flere ganger på vei inn. Men hun har det gøy, og får være med på guttas treninger. Jakttrening er en fantastisk hundetrening. I retrievere så ser en så tydelig at her ligger det noe i blodet, og det er helt herlig å se de jobbe så naturlig.

 

Therese Sæberg

Jeg har drevet aktivt med hund i 13 år og prøvd ulike hundesporter. I 2009 kom første retrieveren i hus, og siden er det jakttreningen som har vært i fokus. Ingenting er som å jobbe med hundens naturlige egenskaper i dens rette element! Labradoren min, Victor, har jeg ført frem til Norsk og Svensk Jaktchampion. Vi deltar på B-prøver, A-prøver og Working tester, samt er med og apporterer på div. jakter gjennom høsten. Jeg ser frem til å se dere alle to- og firbeinte på Det Store Dummyslaget!

 

Kathrine Gunby

 

Jeg fikk min første hund da jeg var 14 år gammel. Nå har jeg to eldre Flat Coated Retrievere i hus. Med disse damene har vi vært gjennom mange aktiviteter, men konkurrert aktivt i lydighet og retrieverjakt. Å jobbe med en retriever i sitt rette element er både fascinerene og spennende! Jeg ser frem til å møte dyktige hunder og førere i oktober.

 

 

Steen Dalsager

Jeg fik min første hund i 1983 en golden og det har det været siden. Jeg har veret ivrig deltager på udstillinger og jaktprøver i alle år men de sidste ca.10 år har jaktprøverne fåt overtaket. I mine år i Danmark var jeg innehaver av kennel Dalhus, Jeg har fungert som dommer på uofficielle arragementer i Danmark og Norge i alle år. Jeg gleder mig veldigt til at dømme på «Der store Dummyslaget» Lykke til alle sammen! »

 

Å stille på Dummyslaget skal være en hyggelig opplevelse både for to- og firbente

3 ulike klasser

  • Prøvepå klasse – for deg som ønsker å benytte bånd og godbiter/leke. Det vil bli samme oppgaver som i begynnerklassen.
  • Begynnerklasse
  • Åpen klasse – Her går to og to hunder sammen i par

Hvem kan være med?

Alle vannapporterende hunderaser er velkommen – har du en annen rase som synes livet er topp når den får apportere – ja da er du også velkommen. Vi kjører et førstemann- til-mølla-prinsipp. Det lønner seg derfor å melde på så tidlig som mulig.

Pris

399,- per ekvipasje

På Dummyslaget konkurrerer retrievere og andre vannapporterende hunder side om side

Påmelding

For å sikre deg en plass, må du trykke på den grønne påmeldingsknappen. I det elektroniske påmeldingsskjemaet skriver du hvilken klasse du ønsker å konkurrerer i. Vi har totalt 50 plasser og stopper påmeldingen når vi når taket. Oppdateringer om arrangementet vil komme forløpende på vår Facebookside.

Har du spørsmål kan du kontakte meg på  ac@anncathrinsolbakken.no.

Arrangementet sponses av Dogz.no og Royal Canin

Share This