Tema: Stopp på fløyte og nærsøk

Ann Cathrin trener hund

1. Sitt på fløyte fra fot, rygge bakover og med dummy

Gå med hunden på fot, fløyt stopp signal og gå videre = syretest 1.  Gjør det samme ved å rygge bakover = syretest 2. Når dette sitter kan du kaste ut en dummy. Stopp hunden på fløyte etter noen meter. Belønn med tennisball og send deretter hunden på den opprinnelige dummyen som ble kastet som belønning. Se video

 

 

2. Fløyt stopp på tur med løs hund

Bruk gjerne en tennisballkaster. Fløyt kun når du er sikker på at hunden kommer til å lykkes. Pass på at hunden ikke er for langt unna og at den er halvoppmerksom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Nærsøk

Tren videre med tennisball til øvelsen sitter. La hunden sitte med ryggen til nærsøksområdet i det du starter å blåse i fløyta. Perfekt utført øvelse er når hunden setter nesa dypt ned i vegetasjonen på siden eller bak seg, og støvsuger området helt til den finner ballen.

 

Meld deg på nyhetsbrevet!

Få inspirasjon og tilbud rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg! Bekreft abonnement i innboksen din!

Share This