Hvem er jeg? | Ann Cathrins Hundekurs

Ann Cathrins Hundekurs

 

Få en lydig hund og mer hundeglede i hverdagen

 

 

 

 

 

Hvem er Ann Cathrin?

 • Jeg er utdannet hundeinstruktør fra Thorleif Lundqvist hundeskole
 • Jeg er godkjent trinn 1 instruktør gjennom Norsk Kennel Klubs utdanningssystem
 • Jeg har holdt kurs siden 2003 i hverdagslydighet, blodspor, jakt og konkurranselydighet både hos Thorleif Lundqvist hundeskole, Norsk Retrieverklubb, Norsk Puddelklubb, i private treningsgrupper og for min egen hundeskole.
 • Jeg startet Ann Cathrins hundekurs i 2010
 • Jeg har hatt et lite oppdrett under prefixet Lykkejegeren sammen med Linda Skramstad
 • Jeg har hatt to valpekull med totalt 20 valper hjemme og holdt mange valpetreff og kurs for mine valpekjøpere
 • I dag her jeg to labradorer av jaktlige linjer som trenes mot jakt og jaktprøver. Pascal har kun utstillingsmeritt og praktiskprøve igjen før jaktchampionatet. Lava går i vinnerklassen på Working Test og har 1. premie gjen før eliteklasse på B-prøver. 

 

Meritter med egne hunder

 • Nr. 3 i NM i retrieverjakt for unghunder og flere 1. premier i eliteklasse B-prøve med egentrent hund
 • Flere pallplasseringer på Working Tester i vinnerklassen både i Norge og Danmark
 • Klubbmester i åpen klasse med to ulike hunder
 • Deltatt på ande-, due-, sjøfugl- og fasanjakter.
 • Ført to hunder til norsk viltsporchampion
 • Ført en hund til godkjent ettersøkshund på skadet hjortevilt
 • Konkurrert i klasse 3 lydighet
 • Fått opprykk til klasse C spor med en 10 år gammel pensjonert jakthund
 • Jeg har tidligere hatt både golden og flat coated retriever

 

Hundejournalist

 • Jeg har en master i journalistikk med fokus på dyr og dyrevelferd i norske aviser
 • Jeg har levert artikler om hund til Norsk Kennel Klubs siden 2007.
 • Reportasjene mine har også stått på trykk i andre hundeblad i inn- og utland, Jakt & Fiske samt i ukepressen.
 • Jeg har skrevet om alt fra forskning og veterinærmedisin til forbrukersaker og juss.
 • Mitt favorittemaet er den arbeidende hund. Jeg har vært med politihunder på jobb,  besøkt Forsvarets hunder, fulgt to puddelvalper frem til ferdig utdannet førerhund og vært med reingjetere på vidda.

Er du nysgjerrig på hva jeg har skrevet kan du ta en titt innom min andre hjemmeside her. Når jeg ikke skriver eller trener hund, flyr jeg rundt med et kamera rundt halsen. Kanksje har du sett noen av bildene mine på trykk i en reisereportasje eller i en artikkel om hund? Flere av dem er brukt på denne hjemmesiden. Min CV finner du her.

Share This