Valpekurs

 

Riktig innlæring fra tidlig alder – er den beste investering for resten av hundens liv

 

 

 

 

 

Valpekurs i Asker for familiehunden

Enkle kjøreregler gir en hyggeligere valpetid 

Har du fått ny valp og ønsker å gi det nye familiemedlemmet ditt verdens beste start? Meld deg på valpekurs. Da unngår du å bruke tiden på unoter senere. 

En lydig hund er alltid en fryd, men krever at du og den firbente har en god relasjon. På valpekurs hos Ann Cathrins hundekurs har vi fokus på samarbeid, tillit og enkle kjøreregler.

Vi tar deg gjennom valpetidens opp- og nedturer på en kunnskapsrik og inspirerende måte. Da slipper du å føle deg rådløs, men kan løse problemet med enkle verktøy hos erfarne og kunnskapsrike instruktører.

En helhetlig filosofi

På Ann Cathrins hundekurs får du presentert én gjennomtenkt filosofi, slik at du slipper å ligge og gruble på nattestid. Når du, som hundefører, er sikker, glad og oppmuntrende – blir hundetreningen morsom og effektiv. 

 

 Lydig hund – på en systematisk og morsom måte
På valpekursene hos Ann Cathrins hundekurs jobber du systematisk og metodisk med øvelser som gå pent i bånd, hilse pent, innkalling i tillegg til ulike aktiviserings- og ro-øvelser. Vi bruker positive belønningsmetoder og har fokus på at kurset skal være nyttig, morsomt og lærerikt. Det er høyt under taket og lov til å spørre om det du lurer på. Det er max 8 valper per kurs.

 

 

 

Hva lærer hunden?

  • Kontaktøvelser
  • Gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Sitt og bli
  • Ligg
  • Grensesetting
  • Ro-øvelser
  • Håndtering

Krav for å delta?

Dette kurset passer for alle valper mellom 10 uker og 6 måneder. Det lønner seg å starte tidlig – da bygger du en solid grunnmur og slipper å bruke tid på å fjerne unoter senere.

Ofte stilte spørsmål

Vil jeg få utbytte av dette kurset selv om jeg har hatt hund tidligere?

Ja, du vil bli oppmerksom på hvor skoen trykker og får samtidig trent sammen med andre hunder i kontrollerte former. Vi har også tid til å gi deg ekstra utfordringer.

Neste kurs i 2020

Sted

Teori: På Billingstad mandag 13. januar fra klokken 18:00 til cirka 20:00

Praksis: Jerpåsen gård (innendørs ) i Asker onsdager fra 15. januar 2020

Instruktør

Ann Cathrin Solbakken

Varighet

7 kvelder hvor av 1 kveld teori (2 timer) og 6 praksiskvelder av 1 time.

Tidspunkt: Teori uten hund på Billingstad mandag 13. januar fra klokken 18:00 til ca klokken 20:00. 

Deretter praksis med valp på Jerpåsen gård fra klokken 18:00 til klokken 19:00 hver onsdag fra 15. januar til og med onsdag 26. februar.  Ikke kurs i skolens vinterferie onsdag 19. februar

Pris

2495,-

Vi hadde stor gleder av valpekurset hos Ann Cathrins hundekurs. Med bare 6 deltakere per kurs får man personlig oppfølging av rolige og erfarne hundetrenere. Her var alle spørsmål tillat og alt var forklart på en forståelig måte. Med så få deltakere på hvert kurs, og to dyktige instruktører på valpekurset stående klare til hjelp, hadde vi god tid å gjennomgå øvelsene, og rydde opp i uklarheter. I tillegg fikk vi detaljerte ‘hjemmelekser’ på mail med alle øvelsene forklart og tips til utførelse på hjemmebanen. Kurset er absolutt å anbefale for både store og små, tobeinte og firebeinte!

Nicola Plowman og Raiko

Share This