Valpekurs

 

Riktig innlæring fra tidlig alder – er den beste investering for resten av hundens liv

 

 

 

 

 

Valpekurs i Asker

Enkle kjøreregler gir en hyggeligere valpetid 

Har du fått ny valp og ønsker å gi det nye familiemedlemmet ditt verdens beste start? Meld deg på valpekurs. Da unngår du å bruke tiden på unoter senere. 

Alle hundetyper og hele familien er hjertelig velkommen!

En lydig hund er alltid en fryd, men krever at du og den firbente har en god relasjon. På valpekurs hos Ann Cathrins hundekurs har vi fokus på samarbeid, tillit og enkle kjøreregler.

Vi tar deg gjennom valpetidens opp- og nedturer på en kunnskapsrik og inspirerende måte. Da slipper du å føle deg rådløs, men kan løse problemet med enkle verktøy hos erfarne og kunnskapsrike instruktører.

Innelokale: Fra november til april holdes kursene innendørs i lokalene til Dynamic Events på Jerpåsen gård i Asker

En helhetlig filosofi

På Ann Cathrins hundekurs får du presentert én gjennomtenkt filosofi, slik at du slipper å ligge og gruble på nattestid. Når du, som hundefører, er sikker, glad og oppmuntrende – blir hundetreningen morsom og effektiv. 

I sommerhalvåret holdes kursene på Solberg skole i Asker

«Takker deg for et meget godt, lærerikt og inspirerende valpekurs. Vi har fått mye fra deg som vi kan jobbe med videre fremover. Du er en dyktig instruktør og inspirator og imponerer med din kvikkhet til å følge opp med mail for hjemmelekse og program. Takk skal du ha!» Mvh Pippi Hans Erik Anne Marit

 

 

 

Lydig hund – på en systematisk og morsom måte
På valpekursene hos Ann Cathrins hundekurs jobber du systematisk og metodisk med øvelser som gå pent i bånd, hilse pent, innkalling i tillegg til ulike aktiviserings- og ro-øvelser. Vi bruker positive belønningsmetoder og har fokus på at kurset skal være nyttig, morsomt og lærerikt. Det er høyt under taket og lov til å spørre om det du lurer på.

«Kjempefornøyd med valpekurset vi nettopp har fullført» Dyktig kursholder som gir oss gode verktøy for en lydig hund og en lykkelig eier» Anne Kristine Sandelin Merkesvik og Knerten

 

Hva lærer hunden?

  • Kontaktøvelser
  • Gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Sitt og bli
  • Ligg
  • Grensesetting
  • Ro-øvelser
  • Håndtering

Krav for å delta?

Dette kurset passer for alle valper mellom 10 uker og 6 måneder. Det lønner seg å starte tidlig – da bygger du en solid grunnmur og slipper å bruke tid på å fjerne unoter senere.

Ofte stilte spørsmål

Vil jeg få utbytte av dette kurset selv om jeg har hatt hund tidligere?

Ja, du vil bli oppmerksom på hvor skoen trykker og får samtidig trent sammen med andre hunder i kontrollerte former. Vi har også tid til å gi deg ekstra utfordringer.

Kurs 1 – Innendørs

Sted

Praksis: Jerpåsen gård  i Asker

Teori: Billingstad

Instruktør

Ann Cathrin Solbakken

Varighet

7 kvelder hvor av 1 kveld teori (2 timer) og 6 praksiskvelder av 1 time.

Tidspunkt

Teori uten hund mandag 12. november 2018 fra klokken 19:30  til ca klokken 21:30. Deretter praksis med hund hver tirsdag fra klokken 19:00 til 20:00 fra tirsdag 13. november til tirsdag 18. desember 2018.

Pris

2495,-

Kurs 2 – Innendørs vinteren 2019

Sted

Praksis: Jerpåsen gård  i Asker

Teori: Billingstad

Instruktør

Ann Cathrin Solbakken

Varighet

7 kvelder hvor av 1 kveld teori (2 timer) og 6 praksiskvelder av 1 time.

Tidspunkt

Teori uten hund onsdag 9. januar 2019 fra klokken 18:00 – 20:00. Deretter praksis med valp hver onsdag fra klokken 18:00 til 19:00 fra onsdag 16. januar til onsdag 27. februar 2019 (ikke kurs onsdag 20. februar i skolens vinterferie).

Pris

2495,-

Kurs 3 – Innendørs vinteren 2019

Sted

Praksis: Jerpåsen gård  i Asker

Teori: Billingstad

Instruktør

Ann Cathrin Solbakken

Varighet

7 kvelder hvor av 1 kveld teori (2 timer) og 6 praksiskvelder av 1 time.

Tidspunkt

Teori uten hund mandag 25. februar fra klokken 18:00 til ca klokken 20:00. Deretter praksis med valp hver tirsdag fra klokken 18:00 til 19:00 fra tirsdag 5. mars til tirsdag 9. april 2019.

Pris

2495,-

Vi hadde stor gleder av valpekurset hos Ann Cathrins hundekurs. Med bare 6 deltakere per kurs får man personlig oppfølging av rolige og erfarne hundetrenere. Her var alle spørsmål tillat og alt var forklart på en forståelig måte. Med så få deltakere på hvert kurs, og to dyktige instruktører på valpekurset stående klare til hjelp, hadde vi god tid å gjennomgå øvelsene, og rydde opp i uklarheter. I tillegg fikk vi detaljerte ‘hjemmelekser’ på mail med alle øvelsene forklart og tips til utførelse på hjemmebanen. Kurset er absolutt å anbefale for både store og små, tobeinte og firebeinte!

Nicola Plowman og Raiko

Share This